Jogi nyilatkozat

Azzal, hogy belép a tempoptic..hu weboldal valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A tempoptic.hu weboldalon ("lap") található tartalom a Realitás-2000 Bt. szellemi tulajdona.

A Realitás-2000 Bt. fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

A Realitás-2000 Bt. előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése.

A weboldal üzemeltetését és hosztingját a Usernet Kft végzi.

A tempoptic.hu oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos.

Tilos továbbá a Realitás-2000 Bt. előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A tempoptic.hu domain név szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Realitás-2000 Bt. előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

Kapcsolat

Realitás-2000 Bt.

2092, Budakeszi, Reviczky u. 72

Mobil: +36 30 960 5693
Tel: +36 70 318 9449

E-mail:

Szolgáltatások

  • Ingyenes műszaki állapot-felmérés javaslatokkal
  • Díj visszatérítési garancia!
  • Gyors, rugalmas kiszolgálás, 1-2 napon belüli kiszállással
  • Megbízható Partneri Program!
  • Idő- és Költséghatékony megoldások kidolgozása mérési eredmények alapján