Bemutatkozás

Termográfia segítségével, tiszta, bontás nélküli vizsgálattal felmérjük otthona mű- szaki állapotát, kimutatjuk, hogy hol tűnik el a meleg az otthonából, vagy feltárjuk terme- lőeszközeinek veszteség forrásait. Tegye láthatóvá a szabad szemmel nem látható hi- bákat hőkamerás méréssel!

A költséghatékonyabb és komfortosabb élet érdekében szükséges, hogy az ingatlan hőszigetelése, fűtési rendszere hibát- lanul töltse be funkcióját.

Tudjuk, hogy a nem megfelelően beépített ajtók, ablakok az épületek üzemeltetési költségeinek több mint 35% -át teszik ki.

Ez sokkal több kiadás, mint az elvárható. Mielőtt nekikezdene a fűtéskorszerűsítésnek, utólagos hőszigetelésnek, vizsgáltassa meg házának, lakásának jelenlegi állapotát!

Ha lakást vagy házat vásárol, csak annyit fizessen, amennyit az ingatlan valóban ér! A hőkép meg- mutatja a kivitelezés láthatatlan hibáit, egy esetleges vitás eljárásnál bizonyítékként is felhasznál- ható.

A helytelenül működő gépészeti rendszerek vagy az elektromos berendezések melegedésének időben történő felderítése nem csak a termelés kiesését előzik meg, hanem munkavédelmi szempontból is elvárható/hasznos.

Megrendelésre, kivitelező társaságok részére kontrollmérést végzünk az elkészült építési/szerelési munkákról, hogy objektív módon igazolni lehessen a kivitelezés szakszerűségét, így a meg- rendelői bizalom erősíthető.

A Bt. 1989 ben alakult a precíziós hőmérséklet mérés végzésére. A NAT (Nemzeti Akkreditáló Tes- tület), már sorozatban harmadszor erősítette meg akkreditált státuszunkat. Ezen státusz fenntartása, egyben garancia a folyamatos képzésre és technikai megújulásra is. Cégünk a piacon elérhető leg- modernebb hőkamerával dolgozik. A felvételek feldolgozását, milliméter-pontosságú speci- ális, érzékenységnövelő kiértékelő szoftverrel egészítettük ki, ezáltal a legapróbb hibákat is felismerjük, így korrekt, részletes és megalapozott szolgáltatást biztosítunk.

Mérési eredményeinkre alapozva segítünk megtervezni a hibák javításának optimális és költ- séghatékony módját. Ezáltal Ön nem csak időt, de jelentős költséget is megtakarít.

A Mi munkánk pénzbe kerül, de az Ön költségei garantáltan csökkennek!

Kapcsolat

Realitás-2000 Bt.

2092, Budakeszi, Reviczky u. 72

Mobil: +36 30 960 5693
Tel: +36 70 318 9449

E-mail:

Szolgáltatások

  • Ingyenes műszaki állapot-felmérés javaslatokkal
  • Díj visszatérítési garancia!
  • Gyors, rugalmas kiszolgálás, 1-2 napon belüli kiszállással
  • Megbízható Partneri Program!
  • Idő- és Költséghatékony megoldások kidolgozása mérési eredmények alapján